Gratis frakt ved kjøp over kr 2000,-

Rask levering

14 dagers fri retur

Anibio – det naturlige valget til din hund og katt

ANIBIO har vært opptatt av helse, vitalitet og velvære for hunder, katter og hester i over 25 år. Med sine produkter har de hjulpet kundene med å holde dyrene sunne og friske.

Det var liten bevissthet rundt naturlige produkter blant forbrukerne innen området husdyrhold, mye har endret seg siden Anibio startet sin virksomhet.
Dyreeiere legger større vekt på helse og trivsel hos dyrene sine, og er mer oppmerksom på hva dyrene spiser og hva som tilsvarer deres natur.
Takket være erfaringen og mye av ANIBIO’s egen forsking de siste 25 årene, har gitt et stort bidrag til dette.

Hver dag jobber de med forbedring og individuell tilpasning av produktene sine for å møte utfordringene som den moderne hverdagen og miljøpåvirkningen utgjør. Erfaring, kunnskap og ønsker fra kundene er også innlemmet i produktutviklingen.

ANIBIO jobber tett med veterinærer og ernæringseksperter i tillegg til sitt eget team på over 20 ansatte for å kunne tilby dyrene det beste på markedet, innenfor næringstilskudd og stell.

Giftfritt alternativ for bekjempelse av bl.a. flått

Anibio tilbyr beskyttelse mot skadedyr uten giftstoffer og insektmidler, dermatologisk testede pleieprodukter og fôrtilskudd uten konserveringsmidler eller andre skadelige tilsetningsstoffer.

Disse grunnleggende kravene er spesielt viktige for ANIBIO:

✔ De bruker hovedsakelig produkter fra sertifisert økologisk dyrking (organisk)
✔ Fri for konserveringsmidler og aromaer, alkohol, kjemikalier og tilsetningsstoffer
✔ Energisk aktivering av produktene
✔ Fritt for giftstoffer og insektmidler
✔ Dermatologisk testede pleieprodukter
✔ Produseres utelukkende i Tyskland

Serfisert

Siden 2012 har ANIBIO vært sertifisert av LACON Institute.
Det betyr at der det er mulig bruker de organiske ingredienser og råvarer fra sertifisert økologisk dyrking.
En erklæring på et organisk produkt kan bare fremmes hvis minst 95 prosent av råvarene som brukes i et produkt kommer fra kontrollert organisk dyrking.
Siden dessverre ikke alle råvarene de bruker er tilgjengelige som organiske varer, er detaljert informasjon tilgjengelig på alle produktene.

ANIBIO har også sunne og smakfulle godbiter til hunder.

Fòr Service AS ønsker å tilby sine kunder det vi mener er noe av det beste på markedet, derfor falt valget naturlig på ANIBIO sine produkter.

Produktene fra Anibio finner du her.