Hundefôr fra Farm Food

FARM FOOD

​​​​​​Vi i Fòr Service kan med stolthet starter med å presentere, FARM FOOD også her på bloggen 😍
 

Farm Food er opprinnelig og fremdeles, en familiebedrift og ble startet i 1982 av ing. Gerrit de Weerd og hans hustru, mens sønnene hjalp til etter skoletid.
Takket være hans kunnskaper og erfaring med dyrefôr generelt, både i Nederland og andre land, var han i utgangspunktet involvert i utviklingen av et hundefôr som skulle brukes som nøytralt testfôr i undersøkelsen av kvaliteten på de forskjellige typene hundefôr som var på markedet den gang.
 

Fram til år 2001 var Gerrit de Weerd fortsatt delvis aktiv som dyreernæringsrådgiver i inn- og utland, men han bestemte seg for å konsentrere seg helt om markedet for kjæledyrfôr og arbeidet fra da full tid som direktør for Farm Food B.V.
 

Idag arbeider sønnene i firmaet og de er totalt 14 personer for å få Farm Food-produktene ut der de hører hjemme, hos seriøse hundeelskere som ønsker å gi hunden det beste, både i Nederland og resten av Europa.


Rent og presset hundefôr:
Med utgangspunkt i nederlandsk storfekjøtt, som var egnet til menneskeføde, ble det utviklet pressede biter uten tilsetninger som fargestoffer, smaksstoffer, antioksidanter osv. Utgangspunktet er at fôret skal være egnet til alle hunder, uansett alder og tilstand. Dette baseres på at i naturen spiser alle ville dyr i hundefamilien, fra valp til senior, etter behov de samme byttedyrene som er tilgjengelige i øyeblikket.


Farm Food High Energy
Etter at forsøket ble avsluttet i 1984 etter 2 år, viste det seg at noen oppdrettere på grunn av de fremragende resultatene gjerne ville fortsette å bruke det nøytrale «all life stage»-fôret.


De besluttet å markedsføre det nøytrale testfôret i liten målestokk med navnet Farm Food HE.
I prinsippet har fôrets sammensetning vært uendret siden de første årene og de positive tilbakemeldinger fortsetter!
De mest påfallende og vanlige reaksjonen er at eldre hunder som får Farm Food HE i stedet for "vanlige fôr", synes å oppleve sin "andre ungdom".
Farm Food HE er naturligvis forbedret i årenes løp, både på grunnlag av deres egen og vitenskapelig forskning, men uten å gå bort fra den opprinnelige filosofien: én type fôr til alle hunder i alle aldre og under alle forhold.Resten av sortimentet blir presentert fortløpende