God Påske

For mange har også denne påsken vært spesiell.

 

Fremdeles, ett år etter, har vi covid - 19 hengende over oss.
Med mutasjoner, bølger som skyldes oppblomstring i smitten og de fleste av oss må leve under strenge smitteverns "regler". Munnbind, håndsprit og avstand har blitt en del av våre liv. 
Heller ikke har mange av oss fått vært på organisert trening, med eller uten hund, det har heller ikke vært utstillinger for hverken katter eller hunder det siste året, konkurranser har det heller ikke vært mange av. Selv om det har vært "små drypp" med både det ene og det andre.

Dette kan gi oss utfordringer i det å "trene hund" og det å være sosiale med andre både to- og firebein, men vi har også funnet mange muligheter. Vi har vært kreative, med onlinekurs, med digitaleforedrag, mer aktivitet i de sosialemedier og mer kjøp via nettbutikker og "klikk og hent".
Så vi har vært flinke til å finne løsninger, mens vi har stått midt oppe i det som kan være vanskelig for mange.
For det er ikke til å legge skjul på at mange sliter på en eller annen måte.
Men, det er "lys i enden av tunnelen" - vaksiner er på vei og stadig flere av oss blir vaksinert og dette må da føre til mer "frihet" igjen, til å leve sånn vi pleide før pandeminen dukket opp? 

Vi er nå midt inne i påsken og mange er hjemme i påsken, eller er så heldige at de kan reise på hytte. Utenlandsturene er iallefall satt på "pause" inntil videre. I mellom tiden kan vi nyte at våren er i annmars og vi kan nyte det det norske naturen har å tilby, skog og mark, fjell og daler, langstrakte fjorder og elver.  Pass på å beskytte dere selv mot flått og andre utøyer, mer om det kan dere finne her
Eller om dere trenger skulle trenge andre ting gå inn på Fòr Service for å se vårt utvalg av fôr, tyggebein, hundegodis og annet godt.

 

Vi i Fòr Service ønsker der en fortsatt God Påske