Fòr Service AS blir til

Hei alle sammen! 

Vi brenner for dyrenes ve og vel, og etter mange år i landbruket med husdyrproduksjon, har vi sett hvor mye det har å si at fôret har god kvalitet og at næringsinnholdet er godt balansert. Vi har i alle år vært med på prosessen ved å produsere mesteparten av fôret vårt selv, og dette gjør at vi har lært og fortsatt lærer mye. Kvalitet og næringsinnholdet i fôret har alt å si, ikke bare produserer de mer og yter bedre, men helsegevinsten er stor. Blankere pels, bedre bevegelighet, godt immunforsvar og et våkent blikk -
at dyrene trives hver dag, er for oss en selvfølge og glede!

Det ble derfor naturlig for oss, når vi ble spurt om vi ville være med å bringe denne kunnskapen til dere med hunder og katter, at vi startet med Fòr Service. I tillegg til å kunne tilby det vi mener er det beste på markedet av fôr og pleieprodukter ønsker vi også å kunne bidra til et aktivt dyrehold, et sted det også kanskje går ann å plukke opp noen tips?! 
Vi kommer derfor til å starte opp denne bloggen, med forskjellige temaer og kommer til å fortsette å skrive innlegg på siden vår på FB. 

Etterhvert vil vi utvide sortimentet, slik at også eieren kan bli i varetatt på en god måte. For er det flere enn oss som kjenner oss igjen, når vi har stått på konkurranseplassen blitt solbrent, fått myggstikk eller nå som virustidene er i søkelyset ønsker å få desinfisert hendene våre slik at vi kan holde en god håndhygene på tur uten å skade huden? Dette vil vi komme nærmere tilbake til med når alt er på plass! 

Vi gleder oss til å dele alt dette med dere, og velkommen til Fòr Service AS