Gratis frakt ved kjøp over kr 2000,-

Rask levering

14 dagers fri retur

Om oss

Vi brenner for dyrenes ve og vel, og etter mange år i landbruket med husdyrproduksjon, har vi sett hvor mye det har å si at fôret har god kvalitet og at næringsinnholdet er godt balansert. Vi har i alle år vært med på prosessen ved å produsere mesteparten av fôret vårt selv, og dette gjør at vi har lært og fortsatt lærer mye. Kvalitet og næringsinnholdet i fôret har alt å si, ikke bare produserer de mer og yter bedre, men helsegevinsten er stor. Blankere pels, bedre bevegelighet, godt immunforsvar og et våkent blikk – at dyrene trives hver dag, er for oss en selvfølge og glede!

I hele vår oppvekst har vi vært så heldige å ha hatt dyr rundt oss, som hunder, katter, storfe, hester, kaniner og fisker.

I dag har vi 2 hunder, 1 katt, 10 sauer og 250 storfe med stort og smått. Vi produserer korn, frø, mais og olje-vekster, i tillegg til å ha en stor produksjon av melk og kjøtt.

Interessen for dyr har vært der fra vi var små, men fokuset på hunder og trening kom for fult i 2009. Da startet den lange, spennende reisen med hundetrening, før det var det for det meste «bare» turer. Interessen ble større og større og i 2014 tok jeg Instruktørutdannelsen min. Vi har også hatt hunder i pensjon, hvor fokuset har vært kvalitet fremfor kvantitet.

Vi ønsket å dra nytte av vår erfaring fra landbruket og vårt engasjement for å fremme god dyrehelse gjennom et godt og næringsrikt kosthold og et sundt og godt aktivitetsnivå for våre firebente venner. Det er nettopp derfor vi ønsket å starte opp Fòr Service AS i 2020. For det å danne grunnlaget for god helse, flott pels, sunne tenner, godt immunforsvar og god vitalitet, er nettopp ernæring like viktig for dyr som for oss mennesker.

Fòr Service AS ønsker derfor å være en aktør som tilbyr det vi mener er det beste for våre firebente venner. Et kosthold som dekker hele dyrets behov og gir dem det beste utgangspunktet i hele deres liv – uansett alder, størrelse, kjønn eller aktivitetsnivå.

Vi tilbyr i dag våtfôr, tørrfôr og tilskuddsôr til hund og katt, samt gnageartikler for «gnageglede». Vi har også helseprodukter til hund og katt, pleieprodukter og flåttmidler.
Nye produkter vil komme inn i vårt sortiment etter hvert.

Er du på jakt etter noe du ikke finner hos oss i dag?
Vi skaffer det meste gjennom våre samarbeidspartnere, så ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Vi er et selskap som setter service i høysetet, og prøver alltid hjelpe våre kunder best mulig måte.

Fòr Service AS er importør og distributør i Norge av kvalitetsprodukter fra ANIBIO, Iceland Pet, Iceland Pure, Wolf Paw, Isegrim, Nature`s Protection, som har vært godt kjent i sine produksjonsland og gjennom Combipet og Nemfoder i Danmark.

Du finne våre produkter i vår nettbutikk, eller på vårt lager i Sandefjord, hvor vi har utsalg.

Våre krav til produktene vi selger:

  • Testes kontinuerlig for kvalitet, energi, dermatologi.
  • Fri for tilsetningsstoffer, kjemikalier, konserveringsmidler, giftstoffer og alkohol.
  • Alle våre produkter er miljøvennlige.