Gratis frakt ved kjøp over kr 1500,-

Rask levering

14 dagers fri retur

Personvernerklæring

Cookies og personvern

Ingen av informasjonen vi samler via cookies kan identifisere deg som person. Alt er anonymt. Vi bruker ikke annonser eller andre ”advertising cookies” på vår side. En cookie også være til nytte for deg. De kan blant annet lagre passord for deg slik at du alltid slipper å huske disse neste gang du vil logge deg inn et sted. 

Hva er cookies / Informasjonskapsel
Browser cookie er et stykke data i form av tekst eller binær data som den som surfer på internett kan motta fra ulike nettsider som besøkes. Disse lagres lokalt på brukerens harddisk/platelager. Hensikten er at nettleseren skal kunne ivareta personlig informasjon fra forskjellige vevtjenere på nettet, for eksempel identifisering og sporing av brukernavigering. Bruk av informasjonskapsler gjør det enkelt for programmerere å håndtere for eksempel brukerpreferanser og elektronisk handlekurv.

Informasjonskapsler ble introdusert i 1994 av Netscape Communications Corporation i Netscape Navigator for å ta vare på informasjon om sesjoner, noe som ikke støttes i HTTP.

 

Hvem er vi

Tannlege Fòr Service AS er registrert med følgende firmainformasjon:

Juridisk Navn: Fòr Service AS
Adresse: Helgerødveien 91, 3228 Sandefjord
Orgnr; 924 703 814

E-post: post@forservice.no

Kontaktperson: Kari Huseby

Web: https://forservice.no

 

Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser ved Fòr Service AS. Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Fòr Service AS og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Personopplysningsloven stiller krav til behandling av personopplysninger som vi er pålagt å følge. Vi forholder oss til regler for behandling av personopplysninger. Disse finner du mer informasjon om på www.lovdata.no.

 

Oppbevaring og sletting
Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer. Som kunde har du rett til å få tilgang på hvilke opplysninger som er lagret om deg. Dersom du ønsker du innsyn, eller retting/sletting av personopplysninger, ta kontakt med oss. Du kan kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven. Ved bestilling fra nettbutikken lagres inforamsjon som du legger inn, sammen med hvilke produkter som kjøpes, din IP adresse, og betalingsmåte. Vi lagrer ikke betalingsopplysninger som kortinformasjon eller bankinformasjon. 

 

Underleverandører
Vi benytter seg også av tjenester levert av 3. part. Her er en oversikt over underleverandører og hvilken informasjon som kan lagres.

WordPress
Vi bruker WordPress.org (WP) som CRM. Dersom du legger igjen en kommentar på bloggen vår lagres cookies via WP. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år. Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkende nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Wordlline – Bambora
Vi bruker Bambora.com som betalingsløsning. For å handle i vår nettbutikk må du legge igjen navn, e-post, telefonnummer og adresse. Dette for at vi skal kunne sende deg varene, og ta kontakt med deg. Personvernerklæringen til Bambora finner du her; https://www.bambora.com/privacy-policy/ 

  

 Fòr Service AS (https://forservice.no/) benytter informasjonskapsler. Hvis du ønsker å slette informasjonskapsler kan du gjøre dette når som helst. Fremgangsmåten vil variere fra nettleser til nettleser men nederst på denne siden finner du fremgangsmåter. 

Google Analytics
Google Analytics (forkortet GA) er en gratistjeneste fra søkemotorfirmaet Google som generer detaljert statistikk om besøkende til en nettside. Vi bruker Google analytics til å se og kunne forbedre nettstedet vårt. Både når det gjelder flyt og søkbarhet men også vedr. informasjon til brukerne av nettstedet. Dataen vi samler inn kan bruker i direkte markedsføring, og de blir lagret i 14 måneder.

Samtykke

Dersom du ikke samtykker i vår bruk av cookies så kan du skru dette av. Her kan du lese hvordan du gjør dette for din nettleser:

 

 

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikk
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Available Coupons
      oppdrett Get 15% off
      produkt100 Get kr 100 off