Kort presentasjon

Mens, vi ventet på at nettbutikken skulle bli lansert, hadde vi en kort presentasjon på FB av hva vi har i vårt sortiment. 
Vi ønsker å gjøre det samme her, slik at dere også her kan finne rellevant informasjon om de forskjellige merkene. 

Fòr Service AS har i hovedsak hunde- og kattemat, men kan også skaffe fôr til andre type dyr på forespørsel. (hest, storfe osv). 
 

Vitaminer og kosttilskudd, utøybekjempelse/flåttmiddel, pleieprodukter, godbiter og "tyggebein" for å nevne noe.

Vi har både tørrfôr og våttfôr til hund og katt.

Alle produktene er av høy kvalitet, ingen kunstige tilsetningsstoffer, påvirker ikke miljøet og har ingen "giftstoffer" (utøysbekjempelse). 

Våre merker er idag: 
Anibio, Iceland Pet, Isegrim, Wolf Paw, Natures Protection Pet Food, Qchefs Naturlige Dental Care, og vi jobber hele tiden med å kunne tilby våre kunder det vi mener er det beste på markedet av kvaitetsfôr og pleiemidler. 

I tillegg til dette kommer vi til få inn produkter som også ivaretar deg som eier! 
Blant annet vil det bli å finne produkter som:

- Gjør det enkelt å opprettholde god håndhygene på farten. 
   Disse virustider gjør det ekstra  viktig å kunne desinfisere hender for å unngå smitte, og hva er da ikke bedre om du kan slippe å bli tørr på       hendene i tillegg? 
- Solprodukter!
   Selv om vi i Norge kunne tenke oss å ha enda mer sol, er det like viktig på en overskyet dag å beskytte seg mot å bli solbrent, for hva er vel      ikke mer ubehagelig enn å bli nettopp solbrent?

Dette kommer vi mer tilbake til når alt er på plass, men det er bare å glede seg! 

Som på fb-siden vår, kommer vi også her til å presentere et og et merke, og mens du venter kan du gå inn å se vårt soritment på kvalitetsfôr og pleieprodukter til hunder og katter på vår webshop (www.forservice.no) eller på vår FB side 
https://www.facebook.com/F%C3%B2r-Service-105835821073797/

Har du andre spørsmål til oss er det bare å ta kontakt på mail: post@forservice.no